Δημιουργούμε τα Events των ονείρων σας!

Η συνάντηση με τους designers μας πραγματοποιείται προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις ιδέες σας, να λάβετε απαντήσεις στις απορίες σας και να ενημερωθείτε για το πως μπορούμε να υλοποιήσουμε το event σας.

First Hand

Δημιουργούμε οι ίδιοι τα γλυκά και τις τούρτες έτσι η επικοινωνία με τους ζαχαροπλάστες μας είναι άμεση χωρίς την μεσολάβηση τρίτων. Υπέροχα cupcakes, cake pops, cookies και ότι άλλο έχετε φαντατεί μπορούμε να το φτιάξουμε!

Custom Made

Η συνάντηση με τους designers μας πραγματοποιείται στο showroom μας προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις ιδέες σας, να λάβετε απαντήσεις στις απορίες σας και να ενημερωθείτε για το πως μπορούμε να υλοποιήσουμε το event σας.

Those Details!

Όλο το styling το επιμελείται η ομάδα μας ανάλογα με το δικό σας concept. Οι κατασκευές μας γίνονται σε συνεργασία με ειδικούς ξυλουργούς, γραφίστες και κατασκευαστές επίπλων και δίνεται έμφαση στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Παραμύθια που ζωντανεύουν!

Διαλέγουμε τα πιο γνωστά και αγαπημένα παραμύθια και δημιουργούμε πανέμορφες συνθέσεις για τα πιο αξέχαστα events.

Ονειρεμένη Βάφτιση

Όποιο θέμα και αν έχετε επιλέξει για τη βάφτιση σας, εμείς μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε!

Ένας υπέροχος γάμος

Τι πιο ρομαντικό από έναν κατάλευκο γάμο! Όλες οι γλυκές δημιουργίες γίνονται δίνοντας έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια ώστε να δένουν απόλυτα με το θέμα του γάμου σας!

Home Party

Σχεδιάζετε event στο χώρο σας; Αφήστε το επάνω μας! Graduation party , shower party και γενέθλια έτσι όπως τα έχετε φανταστεί.

Eξερευνήστε τις υπέροχες δουλειές μας!

Σας περιμένουμε στο showroom μας για να γνωρίσετε από κοντά τις μαγικές δημιουργίες μας!

Για ραντεβού στείλτε email στο
info@farinacasa.com
ή μήνυμα στη σελίδα μας στο
facebook και instagram